Vanaf 1 december hebben wij een nieuw adres!

Kickersbloem 12, 3225 LM te Hellevoetsluis.

Airco 

Goed airco onderhoud hoeft niet duur te zijn! Het is belangrijk dat uw airco in topconditie blijft. Laat daarom uw airco opnieuw vullen, vacumeren, afpersen, geurbehandelen en controleren!

Dit alles bij Vermaat Automotive voor het actietarief van:

R134A:             77.-
R1234YF:         149.-

Boven 200 gram verlies geldt een toeslag van:
R134A: 0.10 per gram
R1234YF: 0.17 per gram

 

Airco onderhoud

Om ervoor te zorgen dat u airco zo lang mogelijk meegaat is het verstandig om elk jaar de airco na te kijken en bij te laten vullen. Ook moeten de filters regelmatig worden vervangen om ervoor te zorgen dat de airconditioning optimaal blijft werken. Ook moet het koudemiddel op tijd worden bijgevuld, een drooglopende airco heeft een slecht effect op het brandstofverbruik en zal na verloop van tijd stuk gaan.

Airco Servicebeurt

Voorkom de extra kosten van het repareren van uw airco en laat hem regelmatig nakijken door Vermaat. Met regelmatig onderhoud zorgt u ervoor dat de airco zo lang mogelijk mee gaat. Het repareren of vervangen van een airco is prijzig.  Bij Vermaat hebben we een aircoservicebeurt waar uw airco helemaal wordt nagekeken en wordt bijgevuld zodat u lekker koel in de auto kan zitten.

Airco het hele jaar door gebruiken

Het is verstandig om uw airco het hele jaar door te gebruiken om lekkages te voorkomen. Gebruik hem een aantal keer in de winter, de circulatie van het koelmiddel zorgt er namelijk voor dat de smering van de compressor verzorgd wordt. Hiermee kunt u een reparatie voorkomen.

Reparatie

Is uw airco helaas toch aan vervanging toe of moet hij gerepareerd worden? Neem contact op met Vermaat. We kijken graag met u mee wat er aan moet gebeuren en zullen vooraf de kosten met u bespreken. Zo komt u nooit voor onverwachte kosten te staan.