Vanaf 1 december hebben wij een nieuw adres!

Kickersbloem 12, 3225 LM te Hellevoetsluis.

onderhoud

Onderhoud van uw auto is ontzettend belangrijk. Het voorkomt schade, reparaties, en zelfs ongevallen. Een goed begin is het halve werk! Bij Car Bosch Service Auto Motoren Vermaat bieden we verschillende soorten onderhoud aan. Van APK tot regulier onderhoud. En dit is alles met ons goede prijsbeleid, waarbij we u garanderen dat u nooit voor onverwachtse kosten komt te staan en dat wij altijd vakkundig en service-gericht te werk gaan.

Voor onderstaande onderhoudsdiensten kunt u bij ons terecht!

Reparatie en onderhoud

Bij een autobedrijf van Bosch Car Service is uw auto in goede handen. Reparatie en onderhoud zijn namelijk erg belangrijk. Bij Vermaat staan we garant voor vakkennis en vriendelijke service.

APK

APK is een verplichte keuring om de verkeersveiligheid te bevorderen.  Hierdoor is het tevens al een stuk veiliger geworden op de Europese wegen, en tevens het milieu profiteert. Wij hebben onze eigen APK-keurmeester in dienst en staan daarom voor top kwaliteit!

Regulier onderhoud

Regulier onderhoud is minstens zo belangrijk gezien het verdere schade of onderhoud voorkomt. We zeggen niet voor niks ‘goed onderhoud scheelt de helft!’ Kijk snel verder of neem contact op voor onze prijzen.

Reparatie

Mocht er onverhoopt toch schade aan uw auto komen, dan staan wij tijdig voor u klaar met een optimale reparatie. Alle kennis en apparatuur hebben we in huis, en daarom is uw reparatie bij Bosch Car Service Vermaat vakkundig en snel!

 

Prijsbeleid

Vóór de reparatie of onderhoudsbeurt vertellen wij u wat het gaat kosten. Zo komt u nooit voor verassingen te staan! We lezen de auto uit zodat we kunnen zien welk onderdeel er eventueel vervangen moet worden. Daarna spreken we meteen een prijs met u af!

Met 400 autobedrijven is er altijd een Bosch Car Service in de buurt. En dat is fijn! Niet alleen voor u, maar ook voor ons. Want wij weten namelijk dat we u altijd snel van dienst kunnen zijn, simpel weg omdat we in de buurt zitten. Mocht u vragen hebben over bovenstaande diensten, kunt u vrijblijvend contact opnemen met onderstaand telefoonnummer of met de klantenservice op 0900-0220. Natuurlijk zijn we ook per mail bereikbaar via info@boschcarservice.nl. Natuurlijk bent u ook welkom in onze garages!

 

Wij garanderen kwaliteit, geen onverwachte kosten en bij onderhoud en reparatie behoudt u de fabrieksgarantie van uw auto!