Vanaf 1 december hebben wij een nieuw adres!

Kickersbloem 12, 3225 LM te Hellevoetsluis.

storingsdiagnose

De huidige auto’s bevatten veel elektronica. Dit resulteert echter wel eens in een storing. Een storing kunt u herkennen aan brandende controlelampjes op uw dashboard of eventuele waarschuwingspiepjes. Wij zijn in staat de storing meestal snel te verhelpen!

De juiste diagnose

Moderne auto’s hebben een geheugen dat storingen of defecten automatisch registreert, maar registratie is niet de oplossing. Bij Bosch Car Service beschikken we over de kennis en apparatuur om een juiste diagnose te stellen én u daarna zo snel mogelijk weer op weg te helpen.

De beste onderdelen

We streven er daarbij altijd naar om u niet nog eens te laten terugkomen met dezelfde foutmelding. In één keer doordringen tot de kern van het probleem is altijd voordeliger dan meteen maar onderdelen vervangen. 

Uiteraard overleggen we altijd met u wat we hebben gevonden en wat de mogelijkheden zijn voor reparatie. We proberen daarbij steeds naar de voor u voordeligste oplossing te zoeken.

Professionele diagnose

Een foutcode in het geheugen vertelt zelden het hele verhaal van een storing. De ene storing kan de andere veroorzaken, zodat een garage mogelijk niet het onderliggende defect detecteert. Bij Bosch Car Service weten we hoe we foutcodes moeten interpreteren en vervolgens verder moeten zoeken.

Met 400 autobedrijven is er altijd een Bosch Car Service in de buurt.

En dat is fijn! Niet alleen voor u, maar ook voor ons. Want wij weten namelijk dat we u altijd snel van dienst kunnen zijn, simpel weg omdat we in de buurt zitten. Mocht u vragen hebben over bovenstaande diensten, kunt u vrijblijvend contact opnemen met onderstaand telefoonnummer of met de klantenservice op 0900-0220.

Natuurlijk zijn we ook per mail bereikbaar via info@boschcarservice.nl en bent u welkom in onze garages!

Wij garanderen kwaliteit, geen onverwachte kosten en bij onderhoud en reparatie behoudt u de fabrieksgarantie van uw auto!

Stuur ons een berichtje!