Vanaf 1 december hebben wij een nieuw adres!

Kickersbloem 12, 3225 LM te Hellevoetsluis.

andere diensten

Naast onderhoud en services bieden wij ook nog andere diensten aan. Diensten zoals remmenservice, storingsdiagnose en bosch-remmen. Deze diensten zorgen ervoor dat u voortaan nog veiliger de weg op kunt, geheel zonder zorgen! Neem vrijblijvend contact met ons op zodat we kunnen kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Voor onderstaande diensten kunt u terecht bij Auto Motoren Vermaat!

Remmenservice

Remmen zijn natuurlijk een onmisbaar onderdeel van uw auto. Deze moeten dan ook goed verzorgd worden. Tijdig controleren is daarbij ook van belang. Wij zorgen er voor dat uw remmen in optimale conditie blijven!

Storingsdiagnose

De huidige auto’s bevatten veel elektronica. Dit resulteert echter wel eens in een storing. Een storing kunt u herkennen aan brandende controlelampjes op uw dashboard of eventuele waarschuwingspiepjes. Wij zijn in staat de storing meestal snel te verhelpen!

Bosch-remmen

Veiligheid gaat boven alles. En remmen zijn daarbij erg essentieel. Niet alleen voor uw veiligheid, maar ook die van andere weggebruikers. Bij Bosch Car Serivce zijn we specialist in remmen en de ontwikkeling van diverse remsystemen.

Met 400 autobedrijven is er altijd een Bosch Car Service in de buurt. En dat is fijn! Niet alleen voor u, maar ook voor ons. Want wij weten namelijk dat we u altijd snel van dienst kunnen zijn, simpel weg omdat we in de buurt zitten. Mocht u vragen hebben over bovenstaande diensten, kunt u vrijblijvend contact opnemen met onderstaand telefoonnummer of met de klantenservice op 0900-0220. Natuurlijk zijn we ook per mail bereikbaar via info@boschcarservice.nl. Natuurlijk bent u ook welkom in onze garages!

Wij garanderen kwaliteit, geen onverwachte kosten en bij onderhoud en reparatie behoudt u de fabrieksgarantie van uw auto!