Vanaf 1 december hebben wij een nieuw adres!

Kickersbloem 12, 3225 LM te Hellevoetsluis.

remmen service

Remmen zijn natuurlijk een onmisbaar onderdeel van uw auto. Deze moeten dan ook goed verzorgd worden.

Tijdig controleren is daarbij ook van belang. Wij zorgen er voor dat uw remmen in optimale conditie blijven!

Onze Remmen Service

Remmen: misschien wel het belangrijkste dat een auto moet kunnen. Voor uw eigen veiligheid, uw meerijders én mede weggebruikers. Het is daarom verstandig dat u regelmatig uw remmen en remvloeistof laat controleren. Bij Bosch Car Service zijn wij specialist in remmen. Bosch is namelijk een van de belangrijkste leveranciers van remsystemen!

Bosch en uw remmen

Bij Bosch is de ontwikkeling van remsystemen altijd een speerpunt geweest. Bosch biedt autofabrikanten een compleet remmenprogramma: van losse componenten tot complete remsystemen, bestaande uit mechanische, hydraulische en elektronische deelsystemen. Daardoor kan Bosch alle onderdelen van een remsysteem perfect op elkaar afstemmen.

Haal- en brengservice

Om het u nog gemakkelijker te maken halen we en brengen we uw auto terwijl u aan het werk bent. U hoeft ons alleen maar de plaats en geschikte tijd door te geven. Wij zorgen er voor dat u uw auto op het afgesproken tijdstip weer tot uw beschikking hebt. Daarnaast communiceren we van te voren over de kosten, zo komt u nooit voor verrassingen te staan!