Vanaf 1 december hebben wij een nieuw adres!

Kickersbloem 12, 3225 LM te Hellevoetsluis.

lease

Een auto leasen gebeurt steeds vaker, en dat is helemaal niet zo’n gek idee! Als particulier rijdt u een nieuwe auto tegen een vast maandbedrag. Op de brandstof kosten na zijn alle andere vaste kosten volledig inbegrepen. Dit zijn kosten voor onder andere reparatie en onderhoud, verzekering, wegenbelasting en afschrijvingskosten. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan! Over het algemeen bied leasen dus meer voordelen dan nadelen met zich mee. Toch blijft het verstandig je goed te verdiepen in de voorwaarden van leasen.

Steeds meer partijen bieden deze service aan, maar bij Bosch Car Service is het wel heel verleidelijk! Hieronder vertellen we je graag waarom!

Leasen bij Bosch Car Service

De meeste leasemaatschappijen laten u zelf kiezen waar u het onderhoud aan uw leaseauto laat uitvoeren. Steeds meer leaserijders kiezen voor de onafhankelijke specialist. Die biedt immers alle dienstverlening onder één dak. Ook bij Bosch Car Service bent u van harte welkom. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Samenwerking met diverse leasemaatschappijen

Bosch Car Service werkt samen met een groot aantal leasemaatschappijen. LeasePlan heeft ons aangewezen als eerste premium partner, maar ook voor andere maatschappijen zijn we dé ideale partner. Met ons netwerk van ruim 400 autobedrijven zitten we altijd bij u in de buurt, bij u thuis of vlak bij uw werk. Voor welk autobedrijf van Bosch Car Service u ook kiest: u kunt altijd rekenen op onze meermaals bekroonde servicekwaliteit.

Haal- en brengservice

Om het u nog gemakkelijker te maken halen we en brengen we uw auto terwijl u aan het werk bent. U hoeft ons alleen maar de plaats en geschikte tijd door te geven. Wij zorgen er voor dat u uw auto op het afgesproken tijdstip weer tot uw beschikking hebt. Daarnaast communiceren we van te voren over de kosten, zo komt u nooit voor verrassingen te staan!