Vanaf 1 december hebben wij een nieuw adres!

Kickersbloem 12, 3225 LM te Hellevoetsluis.

auto verzekering

Omdat schade aan uw auto al vervelend genoeg is, is het prettig als uw autoverzekering al het regelwerk uit handen neemt. Dat regelen wij voor u met de Autoverzekering van Bosch Car Service. Samen met u kijken we naar een passende dekking, zodat u altijd goed verzekerd bent

VOORDELEN

Niet de dagwaarde, maar de aanschafwaarde van uw auto is verzekerd (bij Volledig Casco Compact, Comfort en Compleet)

Geen eigen risico bij schadeherstel door uw eigen Bosch Car Service autobedrijf (bij Volledig Casco Comfort en Compleet)

Gratis vervangend vervoer gedurende de gehele reparatieperiode

Korting op de rente van de Autofinanciering van Bosch Car Service

Uitsluitend reparatie met originele onderdelen

Geen opzegtermijn; u kunt dagelijks opzeggen, ook in het eerste verzekeringsjaar

Dekkingsoverzicht en aanvullende verzekeringen

Hiernaast vindt u een overzicht van de verschillende dekkingsmogelijkheden. U kunt naast de WA-verzekering of de WA + Beperkt Casco ook kiezen voor WA + Volledig Casco Compact, Comfort of Compleet. Zo bepaalt u zelf wat wel verzekerd is en wat niet!

Aanvullende verzekeringen

  • Ongevallenverzekering voor de inzittenden
  • Schadeverzekering voor de inzittenden
  • Rechtsbijstandverzekering

Verzekeringskaarten

Hieronder vindt u digitale verzekeringskaarten. Hiermee krijgt u in een oogopslag inzicht in de meest relevante dekkingsinformatie van onze verzekeringsproducten. Aan de hand van de verzekeringskaarten kunt u beslissen welke dekking bij uw wensen aansluit.

Autoverzekering    |     Bestelautoverzekering

WA                                     |        WA

WA + Beperkt casco      |        WA + Beperkt casco

WA + Volledig casco      |        WA + Volledig casco

Voorwaarden

Klik hier voor de voorwaarden
De Autoverzekering van Bosch Car Service is tot stand gekomen door een samenwerking tussen Robert Bosch B.V., Bovemij Financiële Diensten B.V., Dekavas B.V. en N.V. Schadeverzekering-Maatschappij Bovemij. De Bosch Car Service autobedrijven treden enkel op als bemiddelaar inzake autoverzekeringen en geven hierover geen advies. 

 

 

Hoe weet ik dat ik met de Autoverzekering goed verzekerd ben?

De Autoverzekering van Bosch Car Service heeft voor iedereen een passende dekking. U kunt kiezen uit verschillende pakketten. Samen met u kijken we welk pakket het beste bij uw persoonlijke situatie past.

Is mijn gezin ook meeverzekerd als ze bij mij in de auto zitten?

Voor extra zekerheid kunt u naast de Autoverzekering een schade- en/of ongevallenverzekering voor de inzittenden afsluiten. Zo is iedereen volledig meeverzekerd.

Ik heb mijn auto meeverzekerd in een Alles-in-één pakket met pakketkorting. Ben ik met de Autoverzekering toch voordeliger uit?

Uw autoverzekering is vaak het grootste gedeelte van een Alles-in-één pakket. Als u de auto uit dat pakket haalt, betaalt u slechts over een klein deel een wat hogere premie. U kunt dus met de Autoverzekering van Bosch Car Service misschien wel meer besparen dan u denkt. We maken graag een offerte voor u.

Hoe zit het met vervangend vervoer?

Met de Autoverzekering van Bosch Car Service blijft u mobiel. Tijdens de gehele reparatieperiode staat er vervangend vervoer voor u klaar.

 

Heb ik te maken met een eigen risico als er iets gebeurt?

Bij de dekkingsopties Volledig Casco Comfort en Compleet  heeft u geen eigen risico als u de schade aan uw auto bij ons laat herstellen. De Autoverzekering van Bosch Car Service vergoedt dan het hele bedrag.

Welk bedrag krijg ik vergoed als mijn auto total loss verklaard wordt?

Met de dekkingsopties van Volledig Casco binnen de Autoverzekering bent u niet verzekerd voor de dagwaarde, maar voor de aanschafwaarde van uw auto. Als uw auto gestolen wordt of total loss wordt verklaard, dan keert Bosch Car Service het bedrag uit waar u de auto voor heeft gekocht.

Ik heb een collectiviteitskorting op mijn verzekeringspremie via mijn werkgever. Heeft het zin om toch een offerte voor een Autoverzekering op te vragen?

Dat heeft zeker zin. Ook bij een verzekering met een collectiviteitskorting kan het geen kwaad om af en toe eens te vergelijken, zeker als u naar de voorwaarden kijkt. Wij hebben binnen een paar minuten een offerte voor u gemaakt.

Heb ik een opzegtermijn?

Nee, er is geen verplichting om verzekerd te blijven als u dat niet wilt. De Autoverzekering van Bosch Car Service kunt u opzeggen zonder opzegtermijn, ook in het eerste verzekeringsjaar.