bosch car service

vermaat

 

Bosch Car Service Vermaat is al 30 jaar een begrip in Hellevoetsluis en omstreken in het verzorgen van allerlei reparaties en onderhoud aan alle merken auto’s en motoren.

Daarbij beschikken wij over een zeer moderne werkplaats met geavanceerde apparatuur en vakkundige monteurs zullen wij u zeker weer op weg helpen.

Bosch Car Service Vermaat is gespecialiseerd in het onderhouden en repareren van elektrische voertuigen!

Omdat wij sinds de introductie van het elektrisch rijden al snel te maken kregen met het repareren en onderhouden van elektrische voertuigen, hebben wij genoeg kennis en ervaring in huis om op een veilige en kundige manier aan uw auto te werken. Onze monteurs zijn voorzien van het NEN-9140 Certificaat, en worden continu bijgeschoold om de innovaties van de fabrikant bij te houden. Veel klanten en autobedrijven hebben ons hun EV/hybride voertuig al toevertrouwd, zien we u binnenkort ook?

garage

Als u op zoek bent naar service van hoge kwaliteit, dan bent u bij Bosch Car Service Vermaat aan het juiste adres!

Bosch Car Service is de grootste merk-onafhankelijke serviceformule voor autobedrijven in Nederland. Voor onderhoud en herstelwerkzaamheden aan auto’s van alle merken. Uw auto is bij Bosch Car Service Vermaat dan ook in goede handen. Ons netwerk staat elke dag voor u klaar om u letterlijk op weg te helpen!

diensten

Bij Vermaat bieden we diverse diensten aan. Deze kunt u vinden door op onderstaande knop te klikken. Echter bieden we ook de mogelijkheid tot leasen, service producten, en nog veel meer andere diensten!

Bosch Car Service en BOVAG

Alle Bosch Car Service autobedrijven zijn lid van BOVAG, een breed geaccepteerd kwaliteitskeurmerk. 

Zowel Bosch Car Service als BOVAG staat bekend om kwaliteit. 

Wat is BOVAG en welke voordelen heeft u bij Bosch Car Service dankzij het BOVAG-lidmaatschap?

Naast kwaliteitskeurmerk is BOVAG een brancheorganisatie van ruim 9.000 ondernemers die zich bezighoudt met mobiliteit. Alle bedrijven betrokken bij mobiliteit zijn welkom als lid en kunnen zich aansluiten bij de BOVAG, van autobedrijven tot schadeherstelbedrijven en van wasserettes tot tankstations.

Lees hier meer over BOVAG garantie, reparatiegarantie, vervangend vervoer, en nog meer diverse voordelen, of volg ons op social media!

Erkend duurzaam

Alle Bosch Car Service bedrijven zijn vanaf eind 2015 Erkend Duurzaam gecertificeerd. Erkend Duurzaam is hét MVO-programma voor de mobiliteitsbranche dat is ontwikkeld door BOVAG en het Instituut voor Duurzame Mobiliteit (ivDM). Met dit keurmerk willen we laten zien dat Bosch Car Service oog heeft voor mens en milieu. Dit wil zeggen dat wij niet enkel gericht zijn op het milieu, maar ook op open en eerlijke lange termijnrelaties; met u!

Lees hier meer over BOVAG garantie, reparatiegarantie, vervangend vervoer, en nog meer diverse voordelen, of volg ons op social media!

Esther van der Linden
Esther van der Linden
2024-06-17
Altijd goede service!
Gertjan
Gertjan
2024-06-08
Al meerdere jaren met twee voertuigen voor onderhoud bij Vermaat, altijd fantastische service en betaalbare beurten. Ook bij vervanging van lampjes of accu kun je vaak even langsrijden en ze regelen het direct. Mensen met kennis van zaken en aandacht voor de klant.
Kim Lau
Kim Lau
2024-04-05
Fijne garage en prettige communicatie met personeel. Was nogal wat mis met de auto en na een onbetrouwbare ervaring met andere garage (met spoed) hulp van Vermaat gevraagd. Ze denken mee, snel geholpen, duidelijke informatie vooraf qua kosten en tijdlijn, wat vervolgens ook zo is uitgevoerd. Super!
Erik Rietveld
Erik Rietveld
2024-03-19
Geweldige service vriendelijke mensen en denken met je mee.
Mirjam Spijkerboer
Mirjam Spijkerboer
2024-03-08
Snel geholpen met een lege accu op ons vakantieadres. Hele vriendelijke monteur. Bedankt
Rob Hoogerwaard
Rob Hoogerwaard
2024-03-05
Heel goed en zeer vakkundig geholpen. Periodiek onderhoud airco auto. Super!
Justin H
Justin H
2024-02-23
Via ANWB verkoopservice mijn auto verkocht en kon bij Vermaat terecht om mijn auto in te leveren. Ik ben hier heel erg goed ontvangen en het personeel is zeer vriendelijk en meedenkend. Complimenten hiervoor! De zaak ziet er netjes uit met een leuke/gezellige wachtkamer.
Linda Verberne
Linda Verberne
2024-02-23
Slechte ervaring voel me belazerd. Belde voor een offerte voor de werkzaamheden die gedaan moesten worden krijg te horen dat ik moest rekenen op plus minus 1200 euro.Bij het brengen nog aangegeven dat de parkeersensor storing gaf en of de achteruirij camera kon worden aangesloten, vroeg opnieuw wat ik kon verwachten aan kosten werd me meegedeeld dat ik moest rekenen op 2500 euro, gaf aan dat dit wel veel meer was dan dat zij opgegeven hadden en werd een welles nietes verhaal of ik iets opgegeven had of niet dus geef aan laat alles maar zitten en doe alleen een kleine beurt en de apk. wordt terug gebeld dat er een nieuwe band op moest omdat de band die zacht was al eerder gerepareerd was en vervangen diende te worden ging met de apk en kleine beurt 622 euro kosten . Ik vond het wel wat hoog maar zei doe het dan maar. Ga ik de volgende dag de wagen ophalen krijg ik een rekening van 742 euro.Ik vraag waar het verschil in zit ja ze moesten een diagnose stellen dus het was allemaal duurder ik zei dat had je dan gister ook kunnen zeggen want toen je me belde was die diagnose toch al gesteld en toen was het bedrag 622 euro. Dus ik vind dat ze de boel oplichten en je geen goede prijsopgave van te voren geven. En als je bezwaar maakt krijg je je wagen niet mee dus betalen of geen auto . DUS KIJK GOED UIT ALS JE MET DEZE GARAGE IN ZEE GAAT WANT ZELFS AL GEVEN ZE EEN PRIJS OP DAN VERANDEREN ZE DEZE ZONDER BLIKKEN OF BLOZEN EN ALS JE NIET BETAALD BEN JE JE WAGEN KWIJT PS Je kan nu een re review geven dat het allemaal aan mij lag want ik had een grote mond ,maar dan moet je er wel bij aangeven dat je me dierect voor het blok zetten dat als ik het niet eens was met de rekening dat ik dan mijn auto niet terug kreeg dus Ja nogal logisch dat ik pis nijdig werd Als ik s"morgens de wagen breng en ik krijg een ruwe schatting dat het in plaats van rond de 1000 tot 12oo euro ineens 2500 euro gaat kosten en ik geef dan aan dat je dan alleen de apk en kleine beurt moet doen dan heeft dat niks te maken dat je een diagnose moet stellen over de wagen over de parkeersensoren en de gloeibougies want daar heb ik niet om gevraagd dat was s'morgens bij het afleveren van de wagen al duidelijk gemaakt Het feit dat een APK een kleine beurt en een nieuwe band 743 euro moet kosten is belachelijk en daarnaast gaf je aan toen je me in de middag belde dat er alleen een band vervangen moest worden en dat het 622 euro zou kosten dus als je begint over de diagnose dan had je dat dus niet aangegeven of hij zat al in dat bedrag verwerkt, Het praten over de prijs was direct al onmogelijk en asl ik het niet wilde betalen kreeg ik mijn wagen niet terug . Je hoeft hier dus geen praatjes te gaan houden hoe netjes jullie dit hadden willen oplossen

Contact

0181-322470

info@vermaatautomotive.nl

kickers bloem 8-12, Hellevoetsluis

3225 LW

Openingstijden

Maa:  08:00 – 18:00
Din:    08:00 – 18:00
Woe: 08:00 – 18:00
Don:  08:00 – 18:00
Vrij:    08:00 – 18:00
Zat:    10:00 – 14:00
Zon:   Gesloten

STUUR ONS EEN BERICHTJE