Qooder bij BCS Vermaat

Bosch Car Service Vermaat is sinds deze week dealer van het motorscootermerk Qooder. Dat is goed nieuws, want wie motorrijden altijd al leuk vond, maar nooit het motorrijbewijs haalde, kan nu de Qooder kiezen. Geniet van de voordelen van de motor – wind in je gezicht, wendbaarheid, voordelig rijden – en combineer dat met de stabiliteit en comfort van de auto: dát is de Qooder. De motorscooter die je mag rijden met B-rijbewijs. Je koopt of least hem bij Bosch Car Service Vermaat.

Motorscooter met autorijbewijs

Rowen van den Doel & Ceremco Neve zijn enthousiast over de Qooder voor hun bedrijf: “Automobilisten kennen ons en ons bedrijf in Hellevoetsluis als zelfstandige autogarage onder de vlag van Bosch Car Service. Dat staat voor topkwaliteit in service, onderhoud en verkoop. Dat is en blijft ons motto. Vanaf nu hebben we er een heel mooi topproduct bij in onze showroom: de Qooder! Op de modellen van dit Zwitserse motorscootermerk mag je gewoon met je autorijbewijs rijden – mits gehaald voor januari 2013. Nooit je motorrijbewijs gehaald? Dan is dat gemis van het gevoel van vrijheid nu opgelost!”

Flexibel, comfortabel. fun

“We hebben als basis 2 modellen: een 3-wiels en een 4-wiels Qooder, maar die zijn er in vele kleuren”, zegt Ceremco. “De 4-wiels Qooder Quadro is uniek in zijn soort. Super stabiel, heerlijk comfortabel en zo wendbaar als wat dankzij de vier kantelende wielen. Je controleert de machine moeiteloos, een kind kan de was doen. Wil je een keuze hebben voor je rit in de ochtend- en avondspits of voor je plezierrit in het weekend? Dan is een Qooder hét alternatief. Met één rijbewijs kies je tussen je auto en je motorscooter. Tussen stilstaan (vaak) en doorrijden.”

Zakelijk inzetbaar

Van den Doel stelt: “Waarom is Qooder in veel Europese landen al zo populair ? Hij is zo handelbaar. En parkeren vraagt ook weinig ruimte. Denk je erover hem zakelijk in te zetten? We hebben hele gunstige leasetarieven; daar kan geen auto met private lease aan tippen! Kom eens praten en proefrijden. De Qooder staat voor je klaar.”