Vanaf 1 december hebben wij een nieuw adres!

Kickersbloem 12, 3225 LM te Hellevoetsluis.

verlengde garantie

Verlengde garantie

De garantie op uw auto geeft u zekerheid en dat is een goed gevoel. Op het moment dat de garantie afloopt, bent u niet langer beschermd tegen onverwachte reparatiekosten. Als uw auto door Bosch Car Service onderhouden is, weten wij dat deze in een uitstekende conditie is. U kunt de garantie dan verlengen met de Verlengde Garantie van Bosch Car Service tegen een zeer scherp tarief. Zo besparen we samen op kosten en reparaties!

Voordelen

  • Verlenging van de fabrieksgarantie of de garantie van uw Occasion Plus
  • Uitgebreide dekking; de belangrijkste onderdelen vallen binnen de garantie
  • Geen maximum aantal kilometers per jaar (de dekking loopt af bij 200.000 kilometer)
  • Reparatie door uw eigen Bosch Car Service autobedrijf

Interesse?

Twijfel niet langer en vraag uw Bosch Car Service autobedrijf naar de voorwaarden. Bel voor een afspraak of kom gerust eens langs!

Bosch Car Service kan nog veel meer voor u doen. Maak uw servicepakket compleet met de andere serviceproducten!

BOVAG Garantie

Bij aankoop van een tweedehands auto bij Bosch Car Service heeft u recht op minimaal 6 maanden BOVAG Garantie. Deze garantie houdt in dat u tot 6 maanden na de aankoop van uw occassion gratis verborgen gebreken bij Bosch Car Service kunt laten herstellen. Vind de voorwaarden hier. Koopt u een occasion bij Bosch Car Service die voldoet aan bepaalde kwaliteitsvoorwaarden? Dan weten wij zeker dat u een goede auto koopt. U kunt op deze Occasion Plus occasions de garantie tot wel twee jaar verlengen bij Bosch Car Service. Lees meer over `Occasion Plus´.