Vanaf 1 december hebben wij een nieuw adres!

Kickersbloem 12, 3225 LM te Hellevoetsluis.

service producten

Bij Auto Motoren Vermaat bieden we ook diverse services aan. Dit zijn producten zoals pechhulp, verlengde garantie, Bosch Car Service Autoverzekering, Mijn Bosch Car Service en de Bosch Car Service Connect App. Met deze services kunt u met een nog geruster hart het weg op! Wij staan graag voor u klaar om samen te bespreken wat deze producten voor u kunnen betekenen. Natuurlijk geheel vrijblijvend!

Bekijk hier ons aanbod service producten!

Pechhulp

Met onze pechhulp bent u snel weer op weg! Alles wordt goed en snel voor u geregeld. U kunt pechhulp afsluiten bij het periodieke onderhoud van uw auto of bij aankoop van een occasion. Door onze onderhoud garantie is de kans klein dat u met pech komt te staan! Kijk verder voor onze tarieven.

Verlengde garantie

Na het aflopen van uw garantie bent u niet langer beschermd tegen onverwachtse reparatie kosten, en dat geeft geen fijn gevoel. Ondanks onze onderhoud garantie waarin wij garanderen dat uw auto in topconditie is, geeft zekerheid toch altijd een goed gevoel. Verlengde garantie is bij Auto Motoren Vermaat mogelijk tegen een zeer scherp tarief!

Bosch Car Service Auto Verzekering

Schade aan uw auto is erg vervelend, maar met onze prettige Bosch Car Service auto verzekering nemen weij u al het regelwerk uit handen en bent u zo weer op weg! Samen kijken we naar een passende dekking voor u en uw auto, zodat u altijd goed, maar voor een lage prijs, verzekerd bent.

Mijn Bosch Car Service

Met een account bij Mijn Bosch Car Service regelt u alles voor uw auto waar en wanneer het u uitkomt. In de persoonlijke omgeving is alles gemakkelijk te regelen. Lees snel de voordelen van dit persoonlijke account!

Bosch Car Service Connect App

Alles voor uw auto is nu te beheren in één app! Met de Bosch Car Service Connect App kunt u 24/7 afspraken in plannen, kunt u onderhouds- of reparatieherinneringen instellen en houdt u uw ritten bij via gps. De app is volledig kosteloos, ideaal toch!

 

 

 

Met 400 autobedrijven is er altijd een Bosch Car Service in de buurt. En dat is fijn! Niet alleen voor u, maar ook voor ons. Want wij weten namelijk dat we u altijd snel van dienst kunnen zijn, simpel weg omdat we in de buurt zitten. Mocht u vragen hebben over bovenstaande diensten, kunt u vrijblijvend contact opnemen met onderstaand telefoonnummer of met de klantenservice op 0900-0220. Natuurlijk zijn we ook per mail bereikbaar via info@boschcarservice.nl. Natuurlijk bent u ook welkom in onze garages!

 

Wij garanderen kwaliteit, geen onverwachte kosten en bij onderhoud en reparatie behoudt u de fabrieksgarantie van uw auto!